Vågnede efter bytur med denne pinlige tatovering

Vågnede efter bytur med denne pinlige tatovering

image title: 
Foto: 1192 Laser and Beauty Clinic
De fleste har nok oplevet at vågne op dagen efter en bytur med ondt i hovedet og pinlige flashbacks. Alligevel er det nok de færreste, der kan hamle op med en historie som denne.

Efter en druktur vågnede en britisk mand nemlig op til et spejlbillede, der var markant forandret. Rundt om øjnene havde han nemlig fået tatoveret et par solbriller af mærket Ray Ban.

I første omgang troede han, at det var vennerne, der havde lavet narrestreger, og havde tegnet ham med tusch, men da han prøvede at vaske det af, gik den grufulde sandhed op for ham.

”Jeg kunne ikke huske, at jeg fik tatoveringen, fordi jeg var gået ud for at feste, og det skete, mens jeg var fuld. Da jeg vågnede dagen efter, troede jeg, at nogen havde brugt en tusch på mit ansigt. Da jeg først kom hjem, var der naturligvis en hel del, der stirrede, men jeg blev på en måde vant til tatoveringen og besluttede mig for ikke at få den fjernet,” siger manden, der er anonym.

LÆS OGSÅ: Absurd: Derfor stjal han en taxa 

Dog blev det hele sat i perspektiv, da han senere samme weekend blev hånet, da han atter engang var en tur i byen:

”Morgenen efter begyndte jeg virkelige at tænke over, hvad min familie og venner ville tænke. Jeg ønskede ikke at gøre dem flove, når de var ude med mig, så jeg besluttede mig for lige der, at jeg ville have den fjernet,” forklarer han.

Han har siden brugt to år på at få sporene efter byturen fjernet ved hjælp af laserbehandlinger. Det tog seks behandlinger på en skønhedsklinik i Swansea i South Wales, før tatoveringerne var helt væk:

”Der er ingen arvæv, og når venner, som ikke har set mig i nogle måneder, kommer på besøg, ser de altid, at noget er anderledes. Når de indser, at tatoveringen er væk, er de chokerede over, hvor godt behandlingen har virket,” siger manden.

Hvad er det værste, du har gjort i fuldskab?

Dagens.dk
 
 
Tags: