Væk med dine bryster!

Væk med dine bryster!

image title: 
Greg Bishop/Flickr.com
Molly Guy, der netop er blevet nybagt mor, skulle flyve fra New York til Californien – en tur på seks timer. Undervejs var hun dog nødsaget til at pumpe ud, og da hun ikke ville genere de medrejsende passagerer spurgte hun flypersonalet, om hun måtte pumpe ud bagerst nede bagerst i flyveren hvor personalet holder til.

Ofte kan trykket fra produktionen af mælk give svære smerter i brysterne på nye mødre, og derfor ”pumper” man mælken ud for at lette trykket. 

Molly Guy fik et pure nej på sin forespørgsel. 

Hun blev i stedet sendt ud på det lille toilet, for at pumpe ud, angiveligt fordi hun ikke skulle være til gene for de andre passagerer, selvom ingen havde givet udtryk for, at det ville genere dem fortæller Molly Guy til ABC News.

Molly Guy måtte derfor pumpe ud, ude på flyets meget trænge toilet, og skabte kø for de mange tissetrængende.

LÆS OGSÅ: Ti års fængsel for bare baller 

Den nybagte mor har over 100.000 følgere på sin Instagram-konto hvor hun lagde en offentlig klage om Jet Blue ud, som sidenhen er gået viralt på internettet, hvor flere har truet med boykot af flyselskabet.

”Skriver dette fra et Jet Blue fly, hvor jeg har fået forbud mod at sætte mig ned bag i flyet og pumpe ud, af hensyn til de andre passagerers "komfort". Av. Seks timer fra New York til Oakland. Har du nogen sinde prøvet at presse en kvart liter brystmælk ud med håndkraft, mens du sidder på hug på flytoilettet med en lang kø af passagerer uden for døren?” 

Jet Blue har sidenhen undskyldt, og forklaret, at den ansatte gik imod flyselskabets politik, da de ellers tillader amning af spædbørn i kabinen.

Synes du, at det er okay at amme eller pumpe ud, i offentligheden?

Avisen.dk
Tags: