Vælg den rette vægmaling fra start og få et sublimt resultat

Vælg den rette vægmaling fra start og få et sublimt resultat

Det kan være en uoverskuelig opgave at danne sig et overblik over de elementer som gør sig gældende, når skal finde frem til det rette malingprodukt.

Læs med her og få et indblik i nogle af de ting, som du skal have med i dine overvejelser og hvordan maling fra Jotun kan hjælpe dig på vej.

Du har sikkert hørt om, at malingens ydeevne primært måles på en god dækkeevne og den rette glans til formålet. Derudover skal du være opmærksom på, om det valgte mærke annoncerer med de rette miljømærkninger.

Blomsten og svanemærket er de to certificeringer, som er vigtige at have øje for. Og så er prisen heller ikke til at komme udenom.

Du bør helt holde dig fra de billige malinger, da de ofte har en dårlig dækkeevne og kræver mange omgange maling, før du opnår en god dækkeevne til din væg.

Når du har overstået de mange maleromgange, sker der tit det, at glansen i maling hurtigt går af. Ligeledes har de billige malinger svært ved at holde sin glans og holdbarhed, når væggen vaskes og den billige maling, du startede med at købe, kan blive dyr i længden.

Hvis ikke du er bekendt i indenfor maling og de mange parametre, som du skal have for øje, er det en god ide at alliere dig med en fagkyndig.

Hos Decofarver er vi altid klar til at guide dig til valg af den rette Jotun-maling.

God kvalitet mærkes

Derfor bør du se dig om efter de gode malingmærker, som er kvalitetsstemplet og testet, så du er sikker på ar du får en god oplevelse, når du skal i gang med dit malerprojekt.

Uanset om du skal male ude eller inde, er det vigtigt at din maling kan tåle lidt af hvert, når tidens tand sætter sit præg.

Selvom du når langt med et godt kvalitetsmærke, er den næste udfordring at finde frem til den rette type maling.

Det er simpelt at forholde sig til, at udendørs træmaling ikke fungerer indendørs, men der findes alligevel en række vigtige faktorer ift. valg af den rette vægmaling og hvordan malingen er sammensat.

Blot til indendørsbrug findes der et uendeligt stort udvalg af malingtyper. Det kan som forbruger godt virke uoverkommeligt at finde frem til en maling, som dækker det behov, du som forbruger står med.

Hvorfor vælge Jotun?

Heldigvis skal du ikke se langt efter et solidt valg, for Jotun leverer kvalitet fra inderst til yderst. Jotun bemærker sig på deres solide farver, dækkeevne og ydeevne og det har de gjort siden 1966. Derudover producerer de allergivenlig og miljømærket maling til indendørs brug og svanemærket til udendørs.

Jotun gør ligeledes en dyd ud af at teste sine egen produkter og bruger ressourcer på innovation og forskning på området, så malingen du vælger, giver dig det bedste resultat.

En anden god grund til at teste Jotun, er deres unikke Jotun Colour Design-app, som du kan downloade gratis.

Appen giver dig mulighed for at tage et billede af det rum og den væg, som du skal male. Det eneste du skal gøre, er at uploade dit billede til appen. Derefter har du adgang til farvekortet og du kan frit leje med forskellige farver og nuancer direkte på telefonen.

På den måde kan du få et indblik i, hvordan en bestemt farvetone tager sig ud på din væg. Via appen har du både mulighed for at lade dig inspirere af, hvilke farver andre vælger, men du kan også få hjælp til at vælge den rette maling til dit formål.
Tags: