Vælg det kæledyr, der passer til dit stjernetegn

Vælg det kæledyr, der passer til dit stjernetegn

image title: 
Susan Richey-Schmitz/123rf.com
Er du helt vild med katte og hunde, men er lidt i tvivl om, hvilket kæledyr der vil passe bedst til dig? Så kan dit stjernetegn ifølge MSN kortlægge, hvilket kæledyr du passer bedst sammen med. Så læs med her, og se, om stjernerne kan give dig svaret.

Vædder
Er du vædder, er du altid fyldt med energi, og derfor vil en hund være det helt perfekte kæledyr til dig. Særligt en labrador vil være et godt valg, idet racen er kendt som utrolig energisk og ligeså eventyrlysten som vædderen.

Tyr
Hvis du er tyr, er du af natur lidt doven, men elsker samtidig at være sammen med andre. Derfor vil en kat være det perfekte kæledyr, da de ligeledes elsker at slappe af og blive kælet for.

Tvilling
Som tvilling elsker du intellektuelle samtaler og spændende opgaver. Derfor vil papegøjen eller aben være det perfekte dyr til dig, idet begge dyr er intelligente.

Krebs
Er du den følsomme krebs, er du i høj grad drevet af humørsyge og elsker at være hjemme. Derfor vil et hamster være det perfekte match, fordi du vil kunne passe på et lille sødt og skrøbeligt væsen.

LÆS OGSÅ: Grønne fingre? Tjen penge på dine planter

Løve
Du elsker at være i centrum og tiltrækkes af smukke og dyre ting, og en flot hest vil passe perfekt til din personlighed.

Jomfru
Du går meget op i orden og vil derfor ikke kunne klare et dyr, der roder eller sviner, så derfor vil en fisk være det perfekte kæledyr for dig.

Vægt
Du bliver drevet af det æstetiske og har stort fokus på skønhed og fine ting, hvorfor du også må finde et flot dyr. En racekat kunne derfor være et perfekt match.

Skorpion
Som skorpion har du et roligt ydre, men inderst inde er du lidenskabelig og kraftfuld. Derfor vil en slange lige være et kæledyr for dig, fordi den kan matche din intensitet.

Skytte
Du er generelt ikke den store dyreelsker, men derimod meget spontan og elsker at rejse. Derfor bør du anskaffe dig en skildpadde eller en fisk, da de stor set kan passe sig selv, når du begiver dig ud på endnu en spontan rejse.

Stenbuk
Stenbukke bruger gerne mange timer på arbejde og er generelt hårdtarbejdende. En fritte eller ilder vil være et godt kæledyr.

Vandmand
Du er ikke så vild med kæledyr generelt og kan virke en smule overfladisk. Skulle du alligevel overveje at anskaffe dig et kæledyr, kan en fugl være perfekt til at holde dig med selskab.

Fisk
Du er en rigtig dagdrømmer og romantiker, der elsker kærlighed. Du bør derfor anskaffe dig en sød kanin, du kan kæle med og give en masse kærlighed.

Hvilket kæledyr foretrækker du?

MSN
 
Tags: 
Nøgleord: