Vælger: Luk grænserne for muslimer

Vælger: Luk grænserne for muslimer

image title: 
Foto: Jojo64/123rf
I Ekstra Bladets debatudsendelse ”3 mod 1” blev John Berg fra Nordjylland spurgt, om han vil have en muslimsk kollega.

”Nej, helst ikke” lød det korte svar fra John Berg, der ikke selv mener, at hans holdning er diskriminerende.

LÆS OGSÅ: Studerende smidt ud: Din lejer er sort neger https://www.sol.dk/nyhed/studerende-smidt-ud-din-lejer-er-sort-neger

Han fortalte, at han dagligt møder folk i Nordjylland, der ikke bryder sig om muslimernes opførsel og er bange for dem. Derfor mener han, at Danmark bør lukke sine grænser for muslimer.

”Nu er der kommet nogle (muslimer, red.), så må de godt blive her. Men der skal ikke komme flere,” sagde John Bjerg i debatten.

Med i studiet var også Nationalpartiets formand, Kashif Ahmad, der stiller op som løsgænger efter det ikke lykkedes hans parti at få godkendt det nødvendige antal underskrifter. Han mener, John Bergs holdning er ”trist”.

”Det kan være, at du har din grund til det, eller at du bor i Nordjylland i et parallelsamfund fra resten af metropol Danmark og storbyerne. Derfor kan jeg ikke have noget personligt imod dig, men jeg synes det, du giver udtryk for, er meget sørgeligt og trist for Danmarks udvikling,” sagde Kashif Ahmad, der stiller op i Københavns Storkreds.

LÆS OGSÅ: Muslim: Demokrati er i menneskers DNA https://www.sol.dk/nyhed/muslim-demokrati-er-i-menneskers-dna

Axel Artke, formand for Grundlovsforeningen Dansk Kultur, der også deltog i debatten, ser helst, at muslimer, der ikke bryder sig om Danmark, forlader landet.

”Alle dem, som mener, at demokratiet er noget, som fanden har skabt, de kan udmærket finde andre græsgange rundt omkring. For eksempel syd for Middelhavet,” sagde Axel Artke.

Hvad mener du, om John Bergs holdning og Axel Artkes holdninger?

Ekstra Bladet 
Tags: