Valg: Linse svigtede DF

Valg: Linse svigtede DF

image title: 
Foto: TV 3/MTG Danmark

Da der var folketingsvalg tilbage i 2015, stemte Linse Kessler på Dansk Folkeparti. Det fortalte hun åbent om i et indlæg på sin blog.
  
”Jeg stemmer som jeg altid har gjort, Dansk Folkeparti selvfølgelig. Jeg elsker mit land, kort og godt.”

Men nu er der tilsyneladende kommet andre boller på suppen. Det fortæller hun i hvert fald i en sms til BT.


”Jeg har egentlig ikke rigtigt noget fast parti i øjeblikket, og denne gang har jeg ikke valgt efter parti, men en person, som kæmper for Amager Fælled og naturen i det hele taget. Naturen er lig med dyrene.”

Til Københavns Borgerrepræsentation har hun stemt personligt på Klaus Mygind, der i forvejen sidder i Borgerrepræsentationen, og som ligesom Linse også bor på Islands Brygge.

LÆS OGSÅWozniackis forlovede afslører kæmpe nyhed

Det er nok ikke nogen overraskelse, at dette glæder Klaus Mygind.

”Jeg har været en af initiativtagerne til Amager Fælleds Venner. Linse støttede os og har blandt andet deltaget i vores festival og i de to folkeringe. Det var vi glade for. Siden har jeg også mødt hende, da jeg var ude og lufte min hund, og hun luftede sin hund. Jeg er da rigtig glad for, at hun har valgt at stemme på mig,” fortæller han til BT.

Selvom Linse havde en klar idé om, hvor hun skulle sætte krydset til Borgerrepræsentationen, var det dog en anden sag med regionsvalget.

”Der var jeg lidt på skideren, så ærligt: Jeg undlod,” skriver hun i sms’en.  

Kan du forstå, at Linse har valgt at stemme anderledes, end hun plejer?

BT