Var utro, men konen nægtede at lade sig skille

Var utro, men konen nægtede at lade sig skille

image title: 
Foto: bacho12345/123rf.com
”Jeg tænkte: Niksen biksen, det der er mit livs kærlighed, han skal ikke slippe så nemt.”

Hanne Ladegaard var ved at handle ind, da hun pludselig fik et opkald fra sin mand, Lars Ladegaard. Men det var ikke et almindeligt opkald, Hanne modtog den dag. Mandens telefon var nemlig ved et uheld kommet til at ringe op, mens han var i fuld gang med at være sammen med sin hemmelige elskerinde. Hvor andre nok var gået fra sin partner med det samme, valgte Hanne Ladegaard at blive og kæmpe for forholdet.

Da Lars Ladegaard til at starte med blev afsløret i sit sidespring, ville han skilles. Han var nemlig forelsket i sin nye elskerinde, som han havde haft et forhold til i omkring halvanden måned. Men Hanne Ladegaard nægtede at lade sig skille, og insisterede på, at de skulle blive sammen og kæmpe for forholdet.

LÆS OGSÅ: Han er 84, hun er 24: Har kærlighed ingen alder?

Parret valgte derfor at blive sammen, men blev dog skilt for at blive kærester.

”Vi lavede en streg i sandet, og så startede vi forfra,” fortæller Hanne Ladegaard til TV 2.

For at genoprette tilliden, lavede parret en aftale om, at Hanne til enhver tid kunne sende Lars en SMS, og så sendte han et  billede af, hvor han var, inklusiv koordinator og tidsstempel på billedet.

”Du er nødt til at acceptere som den utro part, at du har overtrukket en konto med en million, og det tager altså et stykke tid at betale den tilbage igen,” siger Lars Ladegaard og påpeger, at det ikke er nok meden undskyldning. Der skal siges undskyld igen og igen, både i tale og handling.

I dag har Hanne Ladegaard endelig genvundet tilliden til Lars, og de er blevet gift igen.
Ville du nogensinde kunne tilgive utroskab?

 
TV 2
 
Tags: