Vejede så meget, at taxaen punkterede

Vejede så meget, at taxaen punkterede

image title: 
Foto: Chan Cuson/123rf.com
En mand, der vejede 150 kilo, blev opkrævet mere end det dobbelte af den normale pris, da han blev kørt rundt i taxa i Italien. Den store regning skyldtes, at bilen punkterede, og taxachaufføren mente, at det var mandens vægt, der var skyld i det.

Den 59-årige taxakunde, der har valgt at være anonym, forstod ikke problemet eller chaufførens sprog, da bilen punkterede, men opfattede dog, at chaufføren var utilfreds med situationen:

”Jeg troede bare, at han var irriteret over punkteringen. Jeg havde aldrig forestillet mig, hvad der ville ske efterfølgende,” fortæller manden til den italienske avis, Il Messaggero.

LÆS OGSÅ: 

Helt præcist skulle manden betale 850 kroner for en taxatur, der under normale omstændigheder skulle have kostet 310 kroner. Men på grund af punkteringen, mente chaufføren, at manden skulle betale ekstra, da han var sikker på, at det var mandens overvægt, der lå til grund for punkteringen.

Manden har efterfølgende henvendt sig til en forening for overvægtige, som har anbefalet ham at klage over hændelsen.

”Jeg følte mig ydmyget. Det var ikke fair. Det var diskrimination. Det er jo klart, at han mobbede mig, fordi jeg er overvægtig,” siger den forurettede taxakunde.

Er det okay, at taxachaufføren vælger at opkræve mere på grund af mandens overvægt?

Ekstra Bladet
 
Tags: 
Nøgleord: