Vejer 222 kilo og tjener styrtende på strip

Vejer 222 kilo og tjener styrtende på strip

image title: 
Foto: Allan Swart/123rf.com
Super Big and Beautiful Women. Det er navnet på den kategori af pornomodeller, som Bobbi-Jo Westley fra Pennsylvania i USA tilhører. Og kategorien er da også meget rammende - Bobbi-Jo vejer nemlig svimlende 222 kilo.

Den høje vægt afholder hende dog ikke fra at vise sin nøgne krop frem på webcam.

“Jeg har masser af selvtillid, og det er min krop, så hvis jeg har lyst til at vise den til verden nøgen eller i undertøj, så vælger jeg at gøre det. Jeg er kendt for mine hofter og min røv. Det er det første, folk lægger mærke til,” siger Bobbi-Jo Westley, der er mor til fem, til Barcroft Media.

Ved at smide tøjet for fremmede mennesker via webcam tjener den store kvinde 2000 dollars om måneden svarende til lidt under 13.500 kroner.
 
LÆS OGSÅ: Hun tabte sig 74 kilo pga sin nabo

Hvis man spørger Bobbi-Jo, der har et hoftemål på hele 231 centimeter, er det ikke kage og chips, der er skyld i hendes overvægt. Hun lider nemlig af en stofskiftesygdom.

“Jeg elsker salat. Jeg kan spise hele tiden. Jeg kan også godt lide barbeque kylling og svinekotelet,” lyder det fra amerikaneren, der dagligt modtager 40-50 beskeder fra mænd, der vil giftes og have børn med hende.

“Det stiver virkelig min selvtillid af. Nogle mennesker latterliggør mig, men jeg er ligeglad med, hvad andre mener eller siger om mig. Jeg hviler i mig selv. Det er sådan jeg er.”

Til EkstraBladet har sexolog Vivi Hollænder tidligere fortalt om “fed” sex. Hun påpeger, at der hurtigt går fordomme i den, når der tales om de lidt mere særegne sider af seksualiteten; men seksualiteten er mangfoldig.

“Uanset hvilke bizarre forestillinger fantasien kan diske op med, kan man være sikker på, at der findes mennesker, der tænder på det. Og jo mere ekstremt, medierne kan fremstille afvigernes udfoldelser, des bedre underholdning for alle os såkaldte ’normale’,” siger hun.

Se billeder af Bobbi-Jo Westley HER.

Hvilke andre specielle seksuelle præferencer har du hørt om?

Ekstra Bladet

Tags: