Ventetiden værd: Åbnede bryllupsgave efter 9 år

Ventetiden værd: Åbnede bryllupsgave efter 9 år

image title: 
Foto: 5second/123rf.com
Da ægteparret Kathy og Brandon Gunns blev gift for ni år siden, fik de en anderledes bryllupsgave af Kathys tante: En lille hvid kasse, hvor der stod: ”Må først åbnes efter det første skænderi”.

Til trods for at parret, der kommer fra den amerikanske delstat Ohio, gennem tiden har haft både skænderier, diskussioner og uenigheder, har de ikke kunne få sig selv til at åbne den mystiske hvide kasse før nu.

”Jeg tror, vi begge har undgået det, fordi det ville symbolisere et nederlag. Var det virkelig det rigtige tidspunkt at åbne den på? Og hvad nu hvis det ikke var vores værste skænderi, og der kom et værre et i fremtiden, og vi så ikke havde kassen,” skriver Kathy Gunns i et Facebook-opslag.

Selvom de ikke har åbnet kassen før nu, har de længe været nysgerrige omkring, hvad den mon indeholdt.

”Vi formodede, at kassen indeholdt nøglen til at redde et ægteskab - et gammelt trick. Min onkel og tante havde trods alt været gift i næsten et halvt århundrede. Så vi troede, at kassen ville redde os - og på en måde gjorde den det også.”

Den mystiske kasse lærte nemlig parret om både tolerance, forståelse, kompromiser og tålmodighed, selvom den stod uåbnet i et skab og samlede støv i 9 år.

”Vores forhold blev styrket, og vi er blevet bedste venner, partnere og holdkammerater. I dag besluttede vi os for at åbne kassen, fordi jeg har indset noget. Jeg har indset, at værktøjerne til at skabe og vedligeholde et stærkt og sundt ægteskab aldrig har været i den boks - de har været i os.”

LÆS OGSÅ: Nu er din morgenkaffe i fare!

Hvad gemte der sig så i den mystiske kasse? Den indeholdt såmænd to gaver. Én til Kathy og én til Brandon. Begge gaverne indeholdt penge og instruktioner til, hvad pengene skulle bruges på. Brandon skulle bruge sine penge til at købe blomster og en flaske vin, mens Kathy skulle bruge sine penge på pizza.

Derefter skulle de sammen nyde maden, blomsterne og den gode flaske vin.

Hvad er din bedste opskrift på et godt ægteskab?
 
BT
Tags: