Verdenskendt musiker er død

Verdenskendt musiker er død

image title: 
Shendy Tandawijaya/123rf.com
Allerede som 18-årig slog Tim Bergling – bedre kendt under navnet Avicii – igennem med et remix af temasangen fra computerspillet ’Lazy Jones’. Det gav ham en pladekontrakt, hvorefter han blev verdensberømt og kunne indkassere op mod 3 millioner kroner for sine koncertjobs. Det skriver BT,
 
Derfra gik det kun fremad for Tim Bergling. Han blev hurtigt en af verdens bedste dj’s og tjente et sted mellem 90 og 120 millioner kroner ved at give koncerter og producere sange. Han lå konstant på listen over de højeste betalte og rigeste dj’s – kun overgået af Calvin Harris og David Guetta, skrev britiske The Independent tilbage i 2014. Avicii brugte blandt andet nogen af pengene på et hus i Hollywood Hills til den nette sum af 94 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Stor dansk sanger deltager i TV2-program
 
Mediet Celebrity Net Worth skriver, at Avicii i alt tjente 848 millioner kroner, og at han var god for 515 millioner kroner ved sin død.
 
Den svenske verdensstjerne blev ikke mere end 28 år, og dødsårsagen er forsat ukendt, men Avicii har tidligere talt åbent om alvorlige helbredsproblemer. Politiet i Oman, hvor Avicii blev fundet død, har oplyst, at man ikke efterforsker dødsfaldet som en forbrydelse, skriver avisen.
 
Hvad tror du, at dødsårsagen er?

BT
Tags: 
Nøgleord: