Verdenskendt Ronaldo får børn på ulovlig vis

Verdenskendt Ronaldo får børn på ulovlig vis

image title: 
sportgraphic/123rf.com
For en lille måned siden kom Ronaldos tvillinger til verden, men ifølge anderkendt portugisisk læge Antonio Gentil Martin er Ronaldo ikke et forbillede udadtil. Ifølge lægen har Ronaldo gjort noget, der i langt de fleste lande verden over er direkte ulovligt og moralsk forkert, det skriver Daily Mail ifølge BT.
 
”Jeg mener, at det er en alvorlig forbrydelse. Det er trist. Jeg betragter ham som en fantastisk idrætsudøver, men han er moralsk afstumpet. Han er ikke et eksempel for nogen,” siger den 87-årige kirurg, som er en pioner inden for adskillelse af siamesiske tvillinger.
 
LÆS OGSÅ: Mads Vad afslører private bryllupsdetaljer
 
Ronaldo er taget til USA for at få sine tvillinger til verden. Eva og Mateo er blevet undfanget på et amerikansk laboratorium, og dernæst født af en rugemor, hvis navn ikke kendes. Den berømte fodboldspiller har også en ældre søn, som man også mener er kommet til verden gennem en rugemor.
 
Det er kun i lande såsom USA, England, Rusland, Indien og Ukraine, at det er tilladt at være rugemor eller købe et barn fra en rugemor. I Danmark kan du eksempelvis ikke tage til USA og få et barn gennem en rugemor, og så tage det med tilbage.

Historien er en anden, når man hedder Christiano Ronaldo. 
 
Hvad er din holdning til brugen af en rugemor? 

BT
Tags: 
Se debatter