Viaplay - alt i en streamingtjeneste

Viaplay - alt i en streamingtjeneste

Hvis du savner en god streamingtjeneste med en masse forskelligt indhold, hvor der hele tiden kommer nyt til, kan du med fordel vælge at tilmelde dig Viaplay. Her får du en masse underholdning, og der bliver hele tiden tilføjet mere.

Viaplay byder på alt lige fra film og serier til sport og børneunderholdning, så der er noget for hele familien. Viaplay er nok den streamingtjeneste i Danmark med det mest alsidige indhold. Her er der noget for enhver smag, uanset om du er til dokumentarfilm eller fodboldkampe. Læs om Viaplay her.

Film

Hvis vi skal gå lidt mere i dybden med noget af det indhold, du finder hos Viaplay, kan vi jo starte ud med deres store filmarkiv. Her finder du en masse klassikere, men du finder også en masse nyere titler fra enten sidste år eller i år.

Viaplay er gode til hele tiden at komme med nyt indhold, så du ikke bare skal nøjes med de samme 200 titler, hver eneste gang du har lyst til at se en film. Hver uge kan du hoppe ind og se de nye filmtitler, der er kommet på Viaplay.

Serier

Foruden film finder du også en lang række serier på Viaplay, som er garant for mange timers god og spændende underholdning. Du finder blandt andet en lang række danske og nordiske serier, som du kan give dig i kast med, samt en masse engelske og amerikanske titler.

Det er blandt andet på Viaplay, at du finder den anmelderroste serie Vikings, som har en lang række danske skuespillere med på rollelisten. Du finder også comedy serier som South Park, Family Guy og American Dad, hvis det mere er dig. Så hop ind og kig nærmere på deres kæmpe udvalg af serier, hvis det har en afgørende betydning for dig.

Sport

Sidst, men ikke mindst, kan du også vælge at købe sportsabonnementet hos Viaplay. Det er dyrere end det basale abonnement, hvor du bare har adgang til film og serier, men til gengæld får du mulighed for at live streame mange store sportskampe og begivenheder.

Du kan blandt andet se fodbold, golf, NHL, NFL, baseball, boksning, MMA og meget andet på Viaplays frekvens. Så er du glad for sport, og elsker du at se de største sportskampe, kommer du ikke uden om at have et Viaplay Sport abonnement.

Lav pris hver måned

Hvis du bare gerne vil have adgang til deres film og serier, kan du glæde dig over, at du slipper med en fast lav pris hver måned. På den måde har du altså hele tiden adgang til nye film og serier, og du skal ikke betale meget mere end omkring 100 kroner om måneden for det.

Så vil du have alt det underholdning, du overhovedet kan overskue, og vil du have adgang til både nye film og serier året rundt, kan du med fordel vælge at få dig et abonnement hos Viaplay, hvor du også får mulighed for at hente titlerne ned, så du kan se dem offline.
Tags: