Video: Gik fra at være aftensmad til bedste ven

Video: Gik fra at være aftensmad til bedste ven

image title: 
Billede fra YouTube
Geden Timur var ikke andet end føde for den sibirske Amur-tiger, ja, blot endnu et bytte for den aldrende tiger. Men det gik ikke helt som forventet.

Primorsky parkens direktør, Dmitry Mezentsev, fortæller til det russiske nyhedsbureau RIA Novosti, at Amur-tigeren havde ædt hundrevis af geder i løbet af året, men at geden Timur var noget særligt.

”Geden var meget modig, og hver gang tigeren kom tæt på viste Timur sine horn og skræmte tigeren væk,” fortæller Dmitry.
”Tigeren blev meget forvirret, da geden forsvarede sig, og nærmest angreb igen.”

LÆS OGSÅ: Er det her det sødeste frieri nogensinde?

I en video, der viser hvordan hele scenariet udspiller sig, kan man se at Timur ikke blot forsvarer sig, men nærmest skræmmer tigeren væk fra sin normale soveplads i et skur, hvorefter Timur triumferende overtager pladsen. Amur-tigeren ender faktisk med at sove på skurets tag.Men utroligt nok er der ingen fjendtligheder mellem de to dyr på trods af deres konfrontation i starten af ’forholdet’.
Tværtimod ser de to dyr ud til at have knyttet et bånd, og sågar et venskab.

”Timur følger Amur-tigeren overalt, og den accepterer det stille og roligt. Geden er endda bekymret for tigeren, når den ikke har set den i længere tid. Så rejser geden sig og begynder at lede efter Amur-tigeren,” fortæller Dmitry.

Har du også oplevet usædvanlige alliancer på hjemmefronten? Del din historie med os i debatten.

Huffington Post 
Tags: 
Nøgleord: