Video: Hjemløs ofrer sit liv for at redde gidsel

Video: Hjemløs ofrer sit liv for at redde gidsel

image title: 
Foto: liveleak.com
Den brasilianske storby, Sao Paolo, lagde fredag i forrige uge rammer om en højdramatisk gidselsituation.

En bevæbnet mand havde ved højlys dag taget en kvinde som gidsel på trapperne foran en kirke. Gerningsmanden og hans gidsel havde en større flok mennesker som publikum, og på et tidspunkt vælger en af dem at blande sig. Det skriver Daily Mirror.

Hjemløse Francisco Erasmo Rodrigues de Lima overværede den voldsomme situation, og valgte at tage affære. Det lykkedes ham at snige sig tæt nok på til, at han kunne kaste sig over pistolmanden, 49-årige Luiz Antonio da Silva. Det gav kvinden mulighed for at flygte i sikkerhed.

Kvindens redning havde dog sin pris. 61-årige de Lima måtte lade livet på trappesatsen, da gidseltageren skød ham gentagne gange på klos hold.

Lokale medier beretter, at da Silva havde holdt kvinden som gidsel i kirken i 20 minutter, før han trak hende ud på trapperne foran de mange chokerede vidner.

Da politiet ankom til stedet, skød og dræbte de da Silva.

Da Silva havde netop afsonet en straf på 22 års fængsel for blandt andet røveri og narkosmugling. Det menes, at gidselstagningen var et resultat af et fejlslået røveri.

En undersøgelse skal nu vise, om de Lima blev dræbt af skud fra gerningsmanden eller af en vildfaren kugle fra politiet.

Se den dramatiske video her:


Ville du turde gøre ligesom den hjemløse mand?

Ekstra Bladet
 
Tags: