Video: P-vagt afsløret i at snyde med bøde

Video: P-vagt afsløret i at snyde med bøde

image title: 
Foto: Screenshot fra Ekstra Bladet video
I en video på Ekstra Bladet kan man se, at en parkeringsvagt fjerner en gyldig billet fra en parkeret bils vinduesvisker, og efterfølgende erstatter den med en bøde.
 
Videoen er blevet filmet af Thomas Nielsen fra Aalborg. Han filmede episoden på Europark-parkeringsplads i hans baggård.

“En af mine bekendte har gjort mig opmærksom på, at hun tidligere har oplevet, samt hørt om en meget uheldig adfærd hos en af Europark's p-vagter; såsom bortskaffelse af købte p-billetter, ubehagelig tone og at vedkommende går og pisser imellem bilerne(Undskyld mit sprog). Det var jeg selvfølgelig uforstående overfor, da jeg mener at p-vagter blot gør deres arbejde, så det gik jeg som udgangspunkt ud fra skyldtes den holdning folk ofte har overfor p-vagter og deres arbejde. Jeg bestemte mig alligevel for, at lade det komme an på en prøve, så jeg valgte at filme i gården hvor Europark har kontrollen. Det jeg fik på videoen var mildest talt chokerende!”, skriver Thomas Nielsen til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Provokatør: I morgen stener jeg en kat

I videoen erstatter p-vagten ikke kun billetten. Da han efterfølgende bliver konfronteret med det, nægter han at have set nogen billet.
 
“Det kan være der er en, der har taget den”, kan man blandt andet høre ham sige i optagelsen.
 
Se videoen HER
 
Har du haft nogle uheldige eller irriterende oplevelser med p-vagter?
 
Ekstra Bladet 
Tags: 
Nøgleord: