Video: Taxachauffør taget på fersk gerning!

Video: Taxachauffør taget på fersk gerning!

image title: 
Foto: Nikolay Mikhaylov/123rf.com
Den unge kvinde, der filmede, var mildest talt målløs og chokeret, da hun så videoen igennem bagefter. Herefter har hun taget sagen i egen hånd. Hun opdagede nemlig, at hun havde direkte bevis for, at en taxachauffør stjal hendes venindes iPhone, da de forlod taxaen.
 
Nu har hun uploadet videoen på YouTube, hvor hun skriver, at taxachaufføren udnyttede, at de to kvinder var fulde og uopmærksomme.
 
Da venindeparret forlader taxaen, dækker chaufføren hurtigt den tabte iPhone på forsædet til med sin hånd, hvorefter han snedigt fjerner den helt fra sædet.

LÆS OGSÅ: Dansker afslørede verdens største svindelnummer 
 
“Lørdag nat tog jeg en taxa hjem med en veninde. Da hun går ud af bilen, filmer jeg hende på Snapchat, fordi jeg syntes det var sjovt. Men jeg havde ingen ide om, at jeg samtidig filmede ham, mens han stjal hendes telefon, fordi hun vendte ryggen til ham, da hun gik ud af bilen.” Det skriver kvinden til videoen på YouTube. 

Hun skriver, at hun kontaktede politiet og at hun lagde videoen op for at advare andre, der stoler lidt for meget på, at taxachauffører ikke vil udnytte dem.
 
“Telefonen blev slukket lige efter, at han kørte væk. Hvis vi ikke havde den her video, havde vi aldrig fået den tilbage,” skriver hun. 
 
Se videoen her:


 
Har du oplevet at blive udnyttet eller dårligt behandlet af en taxachauffør?
 
Dagens.dk
Tags: 
Nøgleord: