Video: Tjener overdænger gæst med kogende suppe

Video: Tjener overdænger gæst med kogende suppe

image title: 
Advarsel: Stærke billeder! Foto: SOL.dk
En utilfreds restaurantgæst i Kina lavede en dårlig anmeldelse af restauranten på det sociale medie Weibo. Det skulle hun dog ikke have gjort.

Tjeneren, der havde serveret for kvinden, tog nemlig anmeldelsen så ilde op, at han besluttede sig for at hælde kogende suppevand ud over kvinden. Herefter flår han hende af stolen og tildeler hende flere spark inden restaurantens øvrige gæster formår at tilbageholde den vilde voldsmand.

LÆS OGSÅ: Smidt ud af café: Så lidt tøj havde hun på

Det voldsomme angreb fandt sted på restauranten Mr. Hotpot, hvor kvinden spiste med sin mor, søter og syv måneder gamle søn.

Ifølge kvinden bad hun tjeneren om mere suppe, hvilket han nægtede, skriver nyhedsbureauet ATP. Det fik kvinden til at bede om lov til at tale med tjenerens chef, hvilket tjeneren også nægtede.

Det fik kvinden til at skrive en dårlig anmeldelse af tjenerens service på Weibo, som tjeneren tilsyneladende så.

“Kort efter kom tjeneren over for at spørge mig hvorfor jeg havde lavet opslaget,” fortæller kvinden til Wenzhou Metropolis News.

“Han bad mig om at gå med ud i køkkenet, jeg nægtede at følge med ham, og han truede derfor med at ydmyge mig. Før jeg vidste af det, stod han og hældte meget varmt vand ned ad ryggen på mig.”

Kvinden fik store forbrændinger som følge af hændelsen.


Foto: EuroPics

Den varme væske, som kvinden kunne mærke, var brændende varm suppe.

Den aggressive tjener er nu anholdt og sagen efterforskes af de kinesiske myndigheder.

Hvad er det værste du har oplevet på en restaurant? Og hvordan håndterede du det?

Daily Mail

 
Tags: 
Nøgleord: