VIDEO: Undslupne zoo-dyr skaber kaos

VIDEO: Undslupne zoo-dyr skaber kaos

image title: 
Foto: PressResetEarth/YouTube
Kraftig regn fik natten til søndag et flodløb i Georgiens hovedstad Tbilisi til at gå over sine bredder. Foruden at kræve otte menneskeliv var oversvømmelserne skyld i, at flere store og livsfarlige dyr undslap byens zoologiske have.

Flere af dyrene blev hurtigt skudt eller indfanget igen, men søndag morgen jagtede myndighederne stadig undslupne dyr. Det skriver det uafhængige, georgiske nyhedsbureau Civil.ge.

LÆS OGSÅ: Stigende tendens: Kæledyr smides ud

”Oversvømmelserne er voldsommere end noget, vi har oplevet før. Situationen i hovedstaden er ganske forfærdelig, så vi er i færd med at mobilisere alle kræfter fra kommunens og politiets side,” udtalte den georgiske premierminister Irakli Garibashvili, ifølge nyhedsbureauet Bloomberg, til den statslige tv-station Rustavi 2 TV.

Blandt de første dødsofre var tre dyrepassere, da oversvømmelserne ødelagde portene til byens zoologiske have og flodheste, tigre, løver, bjørne og ulve undslap deres indhegninger. Senere vandrede en flodhest rundt på byens torv, indtil det lykkedes politiet at bedøve det store dyr.

Det georgiske udenrigsministerium har erklæret byen i undtagelsestilstand, og borgere i byen er rådet til at blive indendørs indtil alle dyrene er fanget igen.

Hvordan ville du reagere, hvis der slap dyr ud fra en zoologisk have i din by?

Ekstra Bladet
Tags: