Vigtige oplysninger i Emilie Meng-sagen stjålet

Vigtige oplysninger i Emilie Meng-sagen stjålet

image title: 
Francis Dean/123rf.com
Natten mellem lørdag og søndag har ukendte indbrudstyve været på spil i Korsør, og de har stjålet vigtige oplysninger om mistænkelige personer i Emilie Meng-sagen. Det skriver Sjællandske medier.

Oplysningerne der blev stjålet fra Natteravnenes hus på Korsør Fæstning, blev indsamlet kort tid efter Emilies forsvinden, da natteravnene stemte dørklokker og nedskrev mistænkelige personer.

Kasser hos Natteravnene Benjamin Erichsen fortæller til Sjællandske medier:

”Vi stemte jo dørklokker i hele Korsør, da hun forsvandt. Vi medbragte plakaten med hendes billede og efterlysningen af hende og spurgte så, om folk havde set hende eller vidste noget. Hvis folks reaktioner var mærkelige, så skrev vi det efterfølgende ned. Det er disse optegnelser, vi har fået stjålet.”

LÆS OGSÅ: DR-vært i alvorlig ulykke: Kunne være død

Der kan stilles spørgsmålstegn ved, hvorfor disse oplysninger ikke er i politiets varetægt, men Benjamin Erichsen fortæller, at de for lang tid siden har underrettet politiet, der aldrig har hentet de indsamlede oplysninger.

Talskvinde for Natteravnene udtrykker, at det kan være et tilfælde, at oplysningerne er blevet stjålet, idet de lå i en sort taske, der kunne minde om en computertaske.

Derudover blev der stjålet en sparegris med et lille beløb, lygter, bolsjer, kondomer samt en logbog over natteravnenes ture.

Sagen er meldt til politiet.

Tror du, at tyvene bevidst gik efter oplysningerne om Emilie Meng?

Sjællandske Medier 
 
Tags: