Vild med dans-deltager taber 15 kilo

Vild med dans-deltager taber 15 kilo

image title: 
Foto: antikainen/123rf.com
Efter godt en måned i ’Vild med dans’, hvor hun har imponeret dommerne gang på gang, har hun tabt sig massivt.
For godt et år siden viste vægten 102 kilo, men nu har piben fået en anden lyd.

Sangerinden er nemlig godt på vej mod sin ønskevægt, som er 76 kilo. Det skyldes blandt andet de mange timer i danselokalet.

”Lige efter jeg havde født (datteren Sia, red), vejede jeg 102 kg. Men inden jeg begyndte med ”Vild med dans”, havde jeg smidt de første 15 kg. Nu mangler jeg knap 10 kg for at nå ned på min idealvægt, som er 76 kilo, for jeg kommer aldrig ned under 75 kg,” fortæller Julie Berthelsen til BT.

LÆS OGSÅ: Undgå at spise disse farlige E-numre

Under Berthelsens første graviditet for seks år siden tog hun 25 kilo på. Det har efterfølgende lykkedes sangerinden at smide hele barselsvægten, men da hun ventede sit andet barn tog hun kiloene på igen.

De overflødige kilo rasler dog af ’Vild med dans’ deltageren, som er hjulpet godt på vej af de mange timers dansetræning. Hun ved ikke præcist, hvor meget hun har tabt i programmet, men til BT fortæller hun, at hendes tøj sidder løsere.

”Hvis Marc (hendes dansepartner, red.) og jeg går videre, så skal de måle mig i næste uge. For jeg vil hellere måle mit vægttab på, hvad jeg kan se. Og at jeg kan mærke, at min krop bliver stærkere,” siger hun til BT.

Ser du ’Vild med dans’ hver fredag?

Seoghør
Tags: