Vild med dans: Iben Hjejle rørt til tårer

Vild med dans: Iben Hjejle rørt til tårer

image title: 
Foto: Henrik Ohsten/TV 2
Iben Hjejle blev i går aftes tildelt aftenens højeste karakter i sæsonens første afsnit af ’Vild med dans’. Det skriver Ekstra Bladet.
 
Efterfølgende udbrød den populære skuespiller: ”Det er en skandale.”
 
Skandalen viste sig, at være hendes egen reaktion efter dansen. Da musikken fadede ud, stod hun med tårefyldte øjne, mens dommerne kom med kommentarer og karakterer til hendes dans.

LÆS OGSÅ: Bookmakerne røber ’Vild med dans’-vinderne

Iben Hjejle er ellers ikke kendt for at være en kvinde af få ord, men lige her, havde hun meget svært ved at formulere sig. Iben Hjejle havde både svært ved at forklare tårerne over for værtinden Sarah Grünewald, ligesom hun heller ikke rigtigt kunne forklare sig, da hun kom ud backstage.
 
”Det er en kæmpe skandale. Jeg har ikke mere luft tilbage,” fik hun sagt, inden hun slukkede tørsten med en flaske vand.
 
Da showet var slut, havde Iben endelig fundet snakketøjet frem igen, og hun forklarede sin opførsel med, at hun var meget nervøs, inden hun gik på scenen.
 
”Jeg var skide nervøs, inden jeg gik på scenen, og det kom bag på mig. Jeg kom i tanke om, at det er en sindssyg privilegeret situation at stå i, nu skal det bare sidde i skabet,” lød det fra hende.
 
”Jeg blev så glad over, at det var gået så godt,” forklarede hun og tilføjede:
 
”Jeg kunne mærke, at jeg havde indfriet de aftaler, Morten og jeg havde lavet. Det var at have det sjovt, og at gøre det så godt, jeg kunne, og så blev jeg simpelthen så glad, og så kom der tårer.”
 
Følger du med i denne sæsons Vild med dans?
 
Ekstra Bladet 
 
Tags: