Vild med dans: Mads Vad får sin ønskepartner

Vild med dans: Mads Vad får sin ønskepartner

image title: 
Foto: belchonock/123rf.com
En ny sæson af ’Vild med dans’ er på trapperne, og siden det fulde deltagerhold for ikke så længe siden blev afsløret, er der blevet spekuleret vidt og bredt om mulige kombinationer af rutinerede dansere og uprøvede kendisser.

De nye par bliver først afsløret i næste uge, men på Instagram løfter den rutinerede danser Mads Vad lidt af sløret for, hvad man kan forvente af hans partner i den kommende sæson.

”Jeg har mødt min nye dansepartner!!! Juhuuu, det er lige præcis hende, jeg håbede på,” skriver Mads Vad på Instagram og fortsætter:

”Jeg kan godt afsløre, at min nye dansepartner ALDRIG før har taget et trin på et dansegulv – vi er startet helt fra 0 – til gengæld er der en vilje, som er kæmpe stor. Det har også betydet, at vi på de første 3 timer er rykket rigtig meget.”

LÆS OGSÅ: TV 2-vært afsløret som ny Vild med dans-deltager

Mads Vad dansede i den seneste sæson med skuespilleren Mille Dinesen, og her måtte parret se sig slået på målstregen af Morten Kjeldgaard og Sarah Mahfoud.

Om andenpladsen i år kan veksles til en førsteplads er naturligvis for tidligt at sige, men rutinerede Mads Vad er fortrøstningsfuld.

”Det er dog lidt for tidligt at sige, hvordan det kommer til at gå. Selvom det går godt lige nu, kan alt ændre sig, når vi får holdningen rigtig på. Lige nu træner vi trin og bevægelse,” skriver Mads Vad på Instagram, inden han fortsætter:

”Men hold nu op en sej, sød og positiv dansepartner jeg har fået. Jeg er glad. Tror der er dansepotentiale, selvom det er meget nyt.”

Mads Vads mulige dansepartnere i den kommende sæson af ’Vild med dans’ er skuespillerne Iben Hjejle og Sofie Lassen-Kahlke, blogger Julia Sofia Aastrup, svømmer Mie Ø. Nielsen, komiker Ane Høgsberg og køkkenchef på Michelin-restauranten Kiin Kiin, Dak Wichangoen. 

Hvem tror du, Mads Vad har fået som dansepartner?
Tags: