Vildt! Det koster Wozniackis forlovelsesring

Vildt! Det koster Wozniackis forlovelsesring

image title: 
Leonard Zhukovsky/123rf.com
I sidste uge afslørede Caroline Wozniacki, at hun og basketball-spilleren David Lee var blevet forlovet på instagram, hvor hun delte et billede af en ring med en stor diamant.

Der er ikke tale om en hvilken som helst ring, for ifølge en diamantekspert, så har stenene i ringen alene en værdi på 7,5 millioner kroner. Det skriver nyhedssitet evoke.ie ifølge Se og Hør.

Det er dog ikke David Lee, der alene har valgt ringen. Parret så sammen på ringe hos Hamras Diamonds i New York inden Caroline tog afsted til WTA-finalen i Singapore.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Hemmeligt bryllup i "Familien fra Bryggen"

”Da Caroline var taget af sted til Singapore, udformede vores designer ringen sammen med David,” fortæller ejeren af Hamra Diamonds, Joey Hamra til Se og Hør.

De mange millioner som ringen har kostet, kommer dog ikke til at kunne mærkes på David Ree pengepung. For den 34-årige sportsstjerne skulle angiveligt være god for 385 millioner kroner.

Caroline Wozniacki mangler heller ikke penge, og har tjent 175 millioner i præmiepenge igennem sin karrierer, og derudover samtidig tjent store beløb på sponsoraftaler.

Det lader derfor ikke til, at parret tager hinanden for pengenes skyld.

Kan du forstå, at man bruger over 7,5 millioner kroner på en forlovelsesring?

Se og Hør 
 
Tags: 
Nøgleord: