Vildt! Enæggede tvillinger føder samme dag

Vildt! Enæggede tvillinger føder samme dag

image title: 
Foto: Privat
De to brasilianske 18-årige enæggede tvillinger, Bianca og Beatriz, mødte for fire år siden et brødrepar, som de sidenhen blev kærester med. Indenfor få uger i maj sidste år blev begge tvillinger gravide. Og for at det ikke skal være løgn, så fødte tvillingerne tilmed på præcis samme dag, selvom der var tre uger mellem deres terminer. Det skriver engelske Mirror.

Bianca og Beatriz, der ved et tilfælde endda endte på samme hospitalsstue, fødte med et par timers mellemrum henholdsvis en pige, Sophie, og en dreng, Hugo. Der opstod sågar forvirring blandt lægerne på et hospital i det sydøstlige Brasilien, da de ved Beatriz’ fødsel mente, at de allerede havde taget imod hendes barn et par timer i forvejen.

”Da vi fandt ud af, at det var muligt, vi ville føde i den samme måned, var vi rigtig glade, men vi havde aldrig troet, at de ville komme den samme dag,” fortæller Beatriz til Mirror.

De to nyfødtes 42-årige mormor mener, at de to babyer, ligesom hendes døtre, opfører sig som enæggede tvillinger. De sover, spiser og gør nemlig alting på samme tid. Bianca ammer sågar Beatriz’ søn, da Beatriz selv oplever problemer med at amme.
(Privatfoto)

(Privatfoto)

Hvad synes du om de to tvillingernes vanvittige historie?

Dagens.dk
Tags: 
Nøgleord: