Vildt! Fortjener ejendomsmæglere at komme til OL?

Vildt! Fortjener ejendomsmæglere at komme til OL?

Sponsoreret indhold

I en humoristisk gennemgang af 75 salgsannoncer, som nævner, at der er enten fem, 10 eller 15 minutters gang hen til en given destination, konkluderer boligsiden Boliga, at nogle københavnske ejendomsmæglere angiveligt kan gå lige så hurtigt som verdens bedste kapgængere.

En mægler mener således at kunne tilbagelægge 2,5 kilometer på 10 minutter. Hvis det skal kunne lade sig gøre, skal man i gennemsnit gå 10 kilometer i timen hurtigere, end de fleste af os går til dagligt.

“Det er absolut verdenselite. Det kan bestemt lade sig gøre, men det er ikke noget, man bare lige gør, det kræver træning,” siger Hans Christensen, der er tidligere landstræner i kapgang til Boliga.

“Med den fart vil man godt kunne komme med til OL, hvor de typisk går mellem 15 og 16 km/t. Men man skal gerne lidt tættere på de 16, for at få en medalje,” fortsætter han.

Den ejendomsmæglende “kapgænger” er dog ikke alene om sin evne. Han gøres selskab af 20 andre mæglere, der ifølge deres salgsannoncer går hurtigere, end de fleste løber.

Boligas opgørelse tegner et billede af ejendomsmæglere, der generelt er hurtige på fem-minutters ture. I gennemsnit går ejendomsmæglerne nemlig 7,7 kilometer i timen på ture, der tager fem minutter.

Ved gåture på 10 minutter er der størst uenighed om, hvor langt man kan nå. Den langsommeste mægler kan tilbagelægge 600 meter på 10 minutter, mens den hurtigste kan nå fire gange længere.

Gennemgangen udpeger en mægler fra Faaborg til at være landets langsommeste mægler. Her kan man ifølge annoncen tilbagelægge de 250 meter fra huset til byens torv på fem minutter.

Kender du til andre salgstricks anvendt af ejendomsmæglere?

BT