Viralt: Mor laver dette eksperiment med sine børn

Viralt: Mor laver dette eksperiment med sine børn

image title: 
Foto: Brandie Woods/ Facebook
“I dag har jeg lavet et eksperiment.”
 
Sådan indleder en amerikansk mor, Brandie Wood, sin facebook-opdatering. Brandie bor i Californien og er mor til et par tvillinger på to år.
 
Hun besluttede sig for at prøve at lave et eksperiment, hvor hun lod sin telefon blive i lommen, og på den måde afholdte sig selv fra sociale medier, mens hendes tvillingedrenge legede på gulvet.
 
Eksperimentet gik ud på, at hun ville lave en streg på et papir, for hver gang drengene kiggede op på hende, for at få hendes opmærksomhed.
 
LÆS OGSÅ: “Stop nu med at tage billeder af ulykker”
 
Eksperimentet endte med 28 streger, hvilket fik Brandie til at tænke over, hvilke signaler hun mon ville have sendt til sine tvillingedrenge, hvis hun havde haft mobilen oppe af lommen og havde siddet på sociale medier.
 
“28 gange ville mine små engle have spurgt sig selv, om det store internet var vigtigere end dem. 28 gange ville mine drenge ikke have fået den opmærksomhed, som mange voksne søger efter,” skriver Brandie Wood i sin facebook-opdatering.
 
“Læg teknologien til side, og brug i stedet tiden med din familie og dem du har kært. Den næste generation er afhængige af, at vi lærer dem, hvordan de skal opføre sig, så lad være med at have for travlt på de sociale medier, for du ved aldrig, hvem der følger med eller hvilket signal du sender.”
 
Hvordan finder man en god balance mellem at være til stede i nuet med sine børn, og være aktiv online?
 
BT
Tags: