Voldsom reaktion: Græd da hun så sit spejlbillede

Voldsom reaktion: Græd da hun så sit spejlbillede

image title: 
Foto: designpics/123rf.com
Den 21-årige Emily Petrozza vågnede op mandag morgen efter en fisketur og kunne næsten ikke åbne øjnene. Da hun endelig fik spærret sprækkerne op og så sig selv i spejlet, brød hun sammen ved synet.
 
Emily Petrozzas øjne var så hævet, at hun ikke var til at kende:
 
”Jeg kunne ikke kende mig selv. Jeg kunne kun se en lille smule, men mine øjne var så hævede, at det gjorde ondt at holde øjnene åbne,” siger Emily ifølge nyhedsmediet, Daily Mail.
 
Selvom det var en forfærdelig situation og de stadig ikke vidste, hvad der var galt, kunne Emilys søster alligevel ikke holde sig fra at tage et billede af sin hævede søster.
 
LÆS OGSÅ: Børnehave anmeldt for at diskriminere mænd 

Billedet er blevet delt fra søsterens Twitter-profil, og har fået mere en 58.000 likes. Det var måske ikke lige det som søsteren havde i tankerne, da hun drillesygt lagde billedet op, men Emily fortæller Daily Mail, at hun har tilgivet søsteren for at lave sjov med hele situationen.
 
Du kan se billedet her.
 
Lægerne antyder, at Emily formentlig fik de hævede øjne fra en allergisk reaktion for plantearten ’poisen ivy’, som på dansk hedder giftvedbend. Normalt får man kløende udslet af planten, men i Emilys tilfælde var reaktionen langt værre.
 
Emilys søster fortæller, at hun er ovenpå igen efter den allergiske reaktion.
 
Hvad er din værste oplevelse med allergi?

Daily Mail
Tags: