Vovet trekant førte til brækket nakke og ben

Vovet trekant førte til brækket nakke og ben

image title: 
Foto: Artem Konovalov/123rf.com
Et par ambulancereddere i Bad Breisig har nok lige rynket på øjenbrynene en ekstra gang, da de blev kaldt ud til en noget speciel situation i den tyske by.
 
Synet, der mødte dem, var nemlig to nøgne kvinder, som havde brækket knogler flere steder i kroppen, blandt andet nakke og ben. Årsagen var en lidt vovet trekant på en altan.
 
Trekantens sidste deltager, en ganske flov, uskadt mand, kunne til ambulanceredderne fortælle, at den ene kvinde var faldet ud over altanen midt i hendes klimaks. Det fik den anden kvinde til at styrte sin veninde til undsætning, men på vej ned af trappen faldt også hun og brækkede flere knogler i kroppen.
 
LÆS OGSÅ: Mændene røber: Sådan smager kvinders vagina
 
Manden kunne desuden forklare, at der undervejs i sexakten var opstået et skænderi om fremgangsmåden, hvilket havde fået den ene kvinde til at læne sig op ad altanens rækværk, hvorpå hun altså var faldet omkring tre meter ned.
 
Selvom situationen er sjov, er den naturligvis også ganske alvorlig, men tysk politi har alligevel besluttet ikke at straffe de tre sexsyndere, ligesom deres navne heller ikke bliver offentliggjort.
 
De er vist også blevet ydmyget rigeligt i forvejen.
 
Synes du, manden og de to kvinder burde straffes for deres vovede påfund?
 
Ekstra Bladet
Tags: