VPN guide – Sådan bruger du en VPN

VPN guide – Sådan bruger du en VPN

Sponsoreret indhold

Sponsoreret innhold skrevet i samarbejde med de sider, der linkes til.

VPN har utroligt mange fordele og kan bruges til rigtigt mange formål og af mange årsager. Men hvordan bruger du en VPN og hvilke fordele kan der være ved at bruge en VPN tjeneste? Det kigger vi nærmere på her, hvor du også kort får forklaret hvad en VPN tjeneste er for noget.
 

Hvad er en VPN tjeneste for noget?

En VPN tjeneste er et program som er lavet og designet til at man kan tilgå andre ip-adresser end den man reelt set har, selvom man befinder sig derhjemme. Det kan man ved at disse virksomheder som har lavet VPN tjenesten har adgang til servere overalt i hele verden, som alle brugere af VPN tjenesten kan logge på, så det ligner at man befinder sig på disse serveres ip-adresser i stedet for den ip-adresse man har derhjemme.

Det er der en del fordele ved, men en af de helt store fordele ved at bruge VPN er at man kan få skjult sin ip-adresse. Men alle fordelene ved VPN kommer vi tilbage til længere nede.
 

Sådan bruger man VPN

For at bruge VPN så skal du først og fremmest finde den VPN tjenste som du syntes passer bedst til dine behov. Hvis du f.eks. gerne vil se den amerikanske Netflix version, så skal du finde en VPN tjeneste som har en server i USA.

Når du har fundet den helt rigtige VPN, så skal du købe den og downloade deres program/software. Når det er hentet ned på den enhed som du skal bruge det på, så skal du åbne programmet hvorefter du kan udvælge den server du ønsker at logge på og vupti, så er du logget på VPN. Du kan også sagtens skifte ip-adresse og server løbende hvis du gør det eller få din VPN til at finde en ny server hver eneste gang du logger på din computer.
 

Fordele ved VPN

De er mange fordele ved VPN, men en af de primære fordele ved VPN er at du kan simulere at du befinder dig på en anden adresse end du reelt set gør. Lad os kigge på de fordele der er med en VPN.
 

Bliv anonym på internettet

Da din egen personlige ip-adresse vil blive skjult ved at logge på en server på en anden placering med din VPN, så vil du kunne blive anonym på internettet, så når du surfer rundt så vil din identitet ikke blive eksponeret for den ejer af hjemmesiden du besøger.
 

Se amerikansk Netflix med VPN

Med VPN kan du få adgng til amerikansk Netflix som giver dig over 3 gange så mange film og serier i forhold til den danske Netflix, og prisen på amerikansk Netflix er også billigere end den danske.
 

Arbejd hjemmefra med VPN

Mange virksomheder giver deres medarbejdere VPN så de kan arbejde hjemmefra ved at logge på din arbejdsgivers server med VPN og derved kunne logge på fjernskrivebord så de ikke behøver at tage ind på kontoret for at komme på dit arbejdsskrivebord på computeren.