Vred blogger: DR gør forskel på rige og fattige

Vred blogger: DR gør forskel på rige og fattige

image title: 
Kristian Kirk Mailand/123rf.com
Med den tidligere professionelle cykelrytter Jesper Skibby som blikfang og garant for produktets kvalitet har dagligvarekæden Rema 1000 lanceret en kollektion af cykeltøj og cykeludstyr til ’discountpriser’.

Ifølge blogger Johnny Larsen , der er ansat på avisen.dk, mener han, at den nye kollektion er al ære værd, og han mener ikke, at hverken Jesper Skibby eller tøjet fortjener alle de hånede bemærkninger.

Senest dyrkede værten Morten Dam-Sørensen på P4 Morgen på DR Sjælland snobberiet, mener Johnny Larsen. Dermed bliver grøften mellem dem, der har råd til de dyre cykler og det kostbare cykeltøj, og dem, der må nøjes med billigt udstyr, gravet endnu dybere, mener han.

LÆS OGSÅ: DR beklager bommert i 'Historien om Danmark'

”Værten talte om snobberiet blandt cykelryttere og gik derfra med på snobberiet ved at spå, at både Rema og Skibby er til grin i cykelkredse,” skriver Johnny Larsen på sin blog og uddyber:

”Vi lever i en tid, hvor fattige bliver fattigere og fattigere, og hvor børn igen oplever at vokse op uden at have råd til at komme til fodbold eller fødselsdage, og derfor skal ingen ’disses’ for at sælge tøj i forkerte farver eller med forkerte mærker”.

Morten Dam-Sørensen ærgrer sig dog over, at hans snak om den nye kollektion er blevet opfattet som snobberi. Han er selv motionsrytter og bifalder ethvert tiltag, der kan sikre flere adgang til sporten.

”Hvis noget, jeg har sagt, er blevet misforstået i retning af, at jeg skulle være snobbet i forhold til det cykeltøj, folk vælger, så beklager jeg meget,” siger Morten Dam-Sørensen.  

Synes du, at DR har gjort noget forkert?

Ekstrabladet
Tags: 
Nøgleord: