Vred tv-vært: Hovedstaden er en svinesti

Vred tv-vært: Hovedstaden er en svinesti

image title: 
sonnenklang/123rf.com
TV-værten Lisbeth Østergaard måtte mandag middag sande at skrald rundt omkring i hovedstaden er blevet hverdag.

Fra et sted i København har TV-værten nemlig taget et billede af en bunke skrald, der har hobet sig op i et hjørne af noget vand, så det overstiger vandkanten. Oven på skraldet sidder en svane.

”Det her er fandme IKKE ok. Ryd op efter dig selv og smid affald i skraldespanden, ” skriver Lisbeth Østergaard til billedet på Instagram.

Der er bred enighed til Lisbeth Østergaard opslag. Billedet er blevet liket mere end 4100 gange, og en masse følgere tilkendegiver, at det er noget svineri. Der er også flere, der deler deres oplevelser med skrald rundt omkring i Danmark.

LÆS OGSÅ: Folkekær sangerinde bliver radiovært på DR

”Jeg ringede i går til dyreambulancen fra Grenaa på Djursland, fordi en måge havde fået et McDonald’s-plastiklåg på undernæbet… det er sgu ikke ok!!” skriver brugeren o0_annapanna_0o.

En anden skriver:

”Men det er desværre sådan, at vi danskere er rigtig dårlige til at benytte skraldespandene. Jeg har i dag cyklet på kryds og tværs gennem byen, og det flød med affald alle steder og cigaretskoddet, ” skriver brugeren sorensen.k.

En tredje kommentar, lyder således:

”Sådan ser der ofte ud for enden af søen, nede ved Østerbrogade. Det samler sig dér fra hele søen over tid. Øv, ” lyder det fra brugeren katjaatjatja.

Er der meget skrald i din by?

MSN
Tags: 
Nøgleord: