Wozniacki smider tøjet igen

Wozniacki smider tøjet igen

image title: 
Leonard Zhukovsky/123rf.com

Hele Danmarks tennisdarling, Caroline Wozniacki, viser sin frække side frem i magasinet Sports Illustrateds særudgave ’Swimsuit Edition.’

Det er tredje år, at Wozniacki er med i magasinets specielle udgave, hvor der foruden tennisstjernen også optræder en række andre attraktive modeller og sportsudøvere.

Men denne gang viser Wozniacki en helt andet og langt mere sexet side af sig selv, idet hun smider tøjet og viser sig frem topløs og med bare balder.


”Det er tredje år, at jeg er med. Og jeg tror, at det første år var jeg lidt nervøs. Jeg ankom og var lidt genert. Da jeg lavede bodypaint sidste år, var det totalt uden for min tryghedszone, og det blev mere sexet og flirtende,” fortæller Caroline Wozniacki.

LÆS OGSÅ: Clooneys bedste ven afslører hemmelighed

Magasinet har desuden udgivet en video fra optagelserne, hvori Caroline kun optræder i g-streng og topløs, hvilket virker til at falde tennisstjernen ganske naturligt.

I videoen udtaler hun blandt andet: ”Jeg skal se sexet ud. Jeg skal se hot ud.”

Hun fortæller, desuden hvordan hun havde det med at smide tøjet, og selvom det kunne tænkes at være udfordrende, tager hun det bare som en sjov oplevelse. 

”Jeg føler mig mere tilpas i år, fordi jeg kender min krop bedre og ved, hvilke vinkler, der virker. Jeg har det sjovt med det, og tager chancer.”

Se alle billederne fra Sports Illustrated her.

Hvad synes du om at Caroline Wozniacki optræder topløs?

BT

 


Tags: