Wozniackis forlovede afslører kæmpe nyhed

Wozniackis forlovede afslører kæmpe nyhed

image title: 
Leonard Zhukovsky/123rf.com
Hele Danmarks tennis-darling Caroline Wozniacki kan se frem til mere kvalitetstid med sin store kærlighed og forlovede, basketball-stjernen David Lee. Det skriver Ekstra Bladet.

For David Lee har taget en stor beslutning, idet han har valgt at stoppe sin karriere i NBA, hvor han har spillet siden 2005.

Hvis han havde fortsat, kunne han have scoret 15 millioner kroner, men det var ikke nok til at holde på David Lee, der har truffet sin beslutning.

LÆS OGSÅ: Vildt! Det koster Wozniackis forlovelsesring

I hvilken grad Caroline Wozniacki har haft indflydelse på beslutningen vides ikke, men noget kunne tyde på, at beslutningen i hvert fald falder i god jord.

For Wozniacki arrangerede en surprise-fest for David Lee, hvor familie og venner fejrede hans beslutning om at stoppe karrieren.

På instagram deler Caroline Wozniacki ivrigt billeder af sin forlovede og lægger ikke skjul på, at hun glæder sig til et liv sammen med ham.

”Dave, du er en inspiration, ikke bare for mig, men for alle omkring dig! Jeg elsker dig så meget, og jeg kan ikke vente med at se, hvor det næste kapitel tager os hen,” skriver Wozniacki på instagram ifølge BT.

Hvad parrets fremtid byder på, kan kun tiden vise, men nu har David Lee i hvert fald god til Caroline.

Tror du, at David Lee stoppede karrieren på grund af Caroline?

Ekstra Bladet 
Tags: 
Nøgleord: