Wozniackis forlovede føler sig ikke tilpas i rampelyset

Wozniackis forlovede føler sig ikke tilpas i rampelyset

image title: 
Leonard Zhukovsky/123rf.com
Den tidligere basketballstjerne føler sig tilpas, når han blot kan være afslappet sammen med sin forlovede, hvor de begge kan iføre sig joggingtøj. Det skriver Ekstra Bladet.

Den 2-meter høje amerikaner fortæller, at parrets behov for en fancy livsstil, er langt under radaren. Han og tennisstjernen vil hellere slappe af, se en film og spise noget god mad sammen.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0-deltager' i 'Vild med dans'?

”Som basketballspiller rejste vi jo hele tiden rundt i jakkesæt. Men det er rigtigt, at jeg er en low-key guy. Jeg kommer normalt bare som mig selv og støtter hende. Jeg er ikke ude på at blive bemærket på nogen måde i et eller fancy outfit. Det er stadig et forhold som alle andres”, siger David Lee til Ekstra Bladet og tilføjer:

”Hun er i joggingtøj og jeg i jeans og t-shirt. Det nyder vi. Vi er jo ikke noget fancy par, der ønsker at rende til alle mulige premierer. Vi kan godt lide at se en film og gå ud og spise god mad, men vi foretrækker at gøre det så privat som muligt”, siger han.

Davis Lee har selv indstillet sin basketballkarrierer, og kan nu rejse rundt sammen med Wozniacki og støtte hende i diverse turneringer. Lige nu er det Australien Open, som den danske tennisstjerne forsøger at vinde, skriver Ekstra Bladet.

Wozniackis forlovede forklarer dog også, at det havde været svært at være forlovet med en stjerne som Caroline, hvis han ikke selv havde spillet basketball på et højt niveau.

Han kan nemlig genkende sig selv i sin forlovede, da de begge spiller på en måde, hvor man skal være fokuseret for at få det bedste ud af egne evner. Hvilket han respekterer hende for.

Kan du forstå David Lees holdning? 

Ekstra Bladet
Tags: