X Factor-dommer afslår rygter om millionkontrakt

X Factor-dommer afslår rygter om millionkontrakt

image title: 
Francis Dean/123rf.com
Forleden nævnte hele Danmarks taleradio Radio 24syv, at den kontroversielle X Factor-dommer Thomas Blachman skulle have skrevet under på en millionkontrakt – otte millioner kr. - med TV 2, hvor det populære sangprogram fortsætter, når det stopper på DR efter denne sæson, skriver SE & HØR.
 
Men Blachman understreger, at det ikke har hold i virkeligheden.
 
”Jeg afkræfter totalt denne vanvittige vildfarelse, understreger Thomas Blachman, der er helt klar i mælet, når snakker falder på en mulig dommerkonstellation.
 
”Jeg tror, hvis det skulle give mening for TV 2 at lave noget, der kan hamle op med det her, så er det enten eller. Jeg er slet ikke kommet så langt, men jeg ved godt, at der går rygter, ” siger Blachman ifølge SE & HØR.

LÆS OGSÅ: X Factor-vært: Min datter og jeg har én lighed
 
Det er ikke nemt at få et svar fra Blachmans to meddommere, Sanne Salomonsen og Remee, da de ikke vil afsløre, om de tager endnu en tjans som X Factor-dommere.
 
”Det ved jeg ikke. Det kan godt være – måske, ” siger Sanne Salomonsen og fortsætter.
 
”Det har været en giga udfordring og skide sjovt at prøve. Mit udgangspunkt for t sige ja var, at jeg gerne ville lære at lave TV.”
 
Fredag aften skal Thomas Blachmann kæmpe mod Remee og Sanne Salomonsen en sagde gang – i hvert fald i DR-regi. Blachman har kun vundet X Factor en enkelt gang, mens Remee har vundet hele fire gange. Hvem der skal løbe med sejren, kan du se, når Jamie Talbot, Rasmus og Place on Earth går på scenen i DR Byen på fredag.
 
Tror du, Blachman fortsætter med X Factor på TV 2?


SE & HØR
Tags: 
Nøgleord: