X Factor-dommer i oprør efter drama

X Factor-dommer i oprør efter drama

image title: 
Foto: Nikita Buida/123.rf.com
Der var endnu mere drama end sædvanligt, da ’X Factor’ i går aftes rullede henover tv-skærmen. Tiden var kommet til det første liveshow, og der er det alfa og omega, at deltagerne præsterer.

Den mission blev dog besværliggjort en smule for nogle. Under deres optræden blev duoen Fyhnen Sisters nemlig ramt af lydproblemer, som de ikke selv var herre over, og det kom – måske – til at koste dyrt.

I hvert fald blev de sendt hjem af dommer Thomas Blachman, der sad med den afgørende stemme, og det bragte sindet i kog hos meddommeren Mette Lindberg:

”Det er jeg sgu ret gal over. Jeg synes, det er rigtig tarveligt,” sagde Mette Lindberg, der som mentor for Fyhnen Sisters havde aktie i gruppen.

LÆS OGSÅ: Så mange fandt den eneste ene i ’Gift ved første blik’

Lydproblemer eller ej, så forstod den kvindelige dommer heller ikke Blachmans valg ud fra et musikalsk synspunkt:

”Jeg er selvfølgeligt skuffet. Det skal man være. Jeg havde så mange ideer, som vi allerede har arbejdet på, og jeg ved bare, hvor vi skulle hen. Jeg er så ærgerlig over, at vi ikke kommer derhen,” siger Mette Lindberg og fortsætter:

”Rent musikalsk og genremæssigt ville jeg have troet, Blachman ville vælge Fyhnen Sister.”

Hovedpersonerne, Fyhnen Sister, havde på scenen svært ved at vurdere, hvor alvorlige lydproblemerne var, men de kunne efterfølgende ikke undgå at spekulere lidt i, om det havde indflydelse på aftenens resultat:

”Det er lidt skræmmende. Vi ved ikke, hvor slemt det var. Vi ved ikke, om det bare var lidt i starten, eller hele sangen igennem,” sagde Signe, den ene del af duoen, der blev bakket op af sin søster Janne:

”Jeg synes, det er uretfærdigt. Jeg synes virkelig, vi klarede den godt. Jeg er tilfreds med vores levering.”

Synes du, det var uretfærdigt, at Fyhnen Sister blev stemt hjem?

DR
 
Tags: