X Factor-vært kæmper imod ustyrlig appetit

X Factor-vært kæmper imod ustyrlig appetit

Sponsoreret indhold

I dette års udgave af X Factor skulle værten, Sofie Linde, ofte lægge øre til kritik af sine farverige kjoler på de sociale medier. Det stoppede dog ikke dér, for efterhånden begyndte flere også at spørge, om hun var gravid.
 
Det tog X Factor-værten dog i stiv arm og med vanlig humor.
 
”Nej, jeg er bare glad for sovs,” lød det rappe svar fra Sofie Linde, der altså ikke venter barn med sin forlovede, Joakim Ingversen.
 
Bag det kække svar gemmer der sig dog en mindre humoristisk fortælling, som Sofie Linde imidlertid gerne står ved.
 
”Sandheden er, at jeg ikke kan styre mad. Og slet ikke, hvis der er buffet. Jeg går jo ikke kun én gang. Mad smager jo for lækkert. Joakim siger, at vi ikke skal spise buffeter. Jeg bliver simpelthen for grådig, og så bliver det en dårlig aften,” fortæller Sofie Linde til Tæt På.
 
LÆS OGSÅ: Forbrænd kalorier på denne frække måde
 
Hun afslører desuden, at både hende og Joakim Ingversen sætter stor pris på god mad, men at de har aftalt at begynde at spise lidt sundere. Det er bare nemmere sagt end gjort.
 
”Vi kæmper virkelig. Men jeg elsker pasta, kartofler og sovs. Jeg er jo fra en familie med mange børn, så når der var mad, så åd man. Så jeg overæder altid og spiser for tre. Som en teenagedreng,” siger den farverige X Factor-vært.
 
DR har allerede meldt ud, at der kommer en 11. sæson af X Factor, men Sofie Linde har endnu ikke afsløret, om hun skal være vært i den nye sæson også.
 
Har du også svært ved at styre dig i en buffet?
 
Ekstra Bladet