X Factor-vært røber: Derfor blev vi gift i hast

X Factor-vært røber: Derfor blev vi gift i hast

image title: 
Goran Bogicevic/123rf.com
Sofie Linde, der er kendt som værtinde på det populære underholdningsprogram X Factor, røbede mellem jul og nytår, at hun var blevet gift med kæresten og hendes kommende barns far Joakim Ingversen.

Brylluppet, der fandt sted på Københavns rådhus i slutningen af 2017, skete ret pludseligt, og nu afslører Sofie Linde, hvorfor det var vigtigt for parret at blive viet hurtigst muligt. Det skriver BT.

”Vi er blevet smedet af praktiske årsager,” fortæller Sofie Linde i 'Mads & Monopolet' på P4 ifølge BT.

De praktiske årsager som X Factor-værtinden hentyder til er naturligvis deres kommende barn.

LÆS OGSÅ: Vild med dans-stjerne: Nytårsaften ændrede alt

Så selvom parrets drøm om et stort kirkebryllup ikke blev en realitet i første omgang, så er drømmen langt fra afskrevet.

”Planen er jo stadig at holde et stort bryllup, men når man sætter et barn i verden, så er man nødt til at speede nogle af de der praktiske processer op for ligesom at sikre, at in case jeg dør, at Joachim så har ret til at passe det barn. 7-9-13,” forklarer Sofie Linde ifølge BT.

Sofie Linde og Joakim Ingversen har været kærester siden 2015, og venter nu en lille pige sammen. Hvornår terminen skal stå er endnu ikke offentliggjort, men barnets navn er derimod ingen hemmelighed.

”Altså jeg har jo haft navnet parat altid. Hun skal hedde Trine. Jeg har aldrig mødt nogen tarvelige, der hed Trine,” fortalte Sofie Linde tilbage i oktober ifølge BT.

Kan du forstå parret valg om en hurtig vielse?
 
BT 
Tags: