Zobel afslører: Sådan var bruddet med Burhan

Zobel afslører: Sådan var bruddet med Burhan

image title: 
DR 1 / DANMARK
I januar meddelte Burhan G og Sarah Zobel offentligt, at de ikke længere danner par.

Ugebladene Her&Nu samt SE og HØR mødte Sarah Zobel til optagelserne af Kanal 5-programmet ’Femte Gear’, hvor hun fortalte, at hun var begyndt at komme ovenpå igen, men at det havde og stadig var hårdt. Det skriver Ekstra Bladet.

”Det går godt. Jeg har det godt. Men jeg gider ikke snakke for meget om det, ” siger Sarah Zobel til ugebladene og fortsætter:
”Jeg er glad. Så glad som man nu kan være under omstændighederne, for vi er jo mennesker alle sammen. Så ja, det går fint. Børnene er glade, og vi er ordentlige mennesker. ”

Sarah Zobel og Burhan G blev kærester i 2013 og har sønnen Dallas sammen. I januar delte parret en enslydende besked på Instagram, hvor de gjorde det klart for alle, at de havde forladt hinanden.

LÆS OGSÅ: Verdenskendt geni er død

”Det er med stor sorg hjertet at meddele jer, at vi går hver til sit. Som mange ved, er det en forfærdelig beslutning at skulle træffe. Både for os og i forhold til børn. Vi har fået dejlige Dallas, som vi elsker overalt og altid vil være fælles om. Vi håber på ro og forståelse” skrev parret på Instagram tilbage i januar.   

Efter bruddet har Sarah Zobel giver håndslag på sit nye domicil – en 152 kvadratmeter ejerlejlighed i indre København til intet mindre end 8,8 millioner kroner.

Burhan G bliver boede i sin villa i whiskybæltet nord for København. Her har han investeret i mursten for 8,5 millioner kroner i 2015, hvor Sarah Zobel også boede i en periode. Det skriver Ekstra Bladet.

Hvad mener du om Sarah Zobel og Burhan G?

Ekstra Bladet
Tags: 
Nøgleord: